Logo

Jordbærgranita

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g friske eller frosne jordbær
75 g sukker
4 spsk citronsaft
1 dl vand
2 ½ dl piskefløde
 
Jordbærrene optøes, hvis der anvendes frosne.
Moses med en gaffel og røres med sukker, citronsaft og vand.
Hældes i en form og sættes i fryseren (-18°) i 3-4 timer.
Efter halvdelen af frysetiden kan isen mixes i foodprocessor eller piskes igennem med håndmixer.
Pyntes med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her