Logo

Risgratin med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl hvedemel
3 dl mælk
2 bægre pasteuriserede æggeblommer
3 bægre pasteuriserede æggehvider
 
Fyld:
150 g mild fed ost
2 dl kogte ris
salt, paprika
 
Der røres en jævning af hvedemel og mælk i en gryde, lad det koge sammen.
Osten tilsættes og smelter i saucen, der legeres med æggeblommer.
Den kogte ris og krydderier kommes i og til sidst tilsættes de piskede
hvider.
Smør et alm. ovalt ovnfast fad, kom massen i og bag det ca. 40 min. i 175°C.
Gratinen kan serveres med tomatsauce eller som et tilbehør til fx.
kotelet i fad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her