Logo

Rissalat med ferskner og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rissalat med ferskner og nødder

 

Salaten er god alene med brød til, men også velegnet som tilbehør til fx stegt kylling, en svinekotelet eller schnitzel.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid. ca. 20 min. 2-4 personer

 

#

2 dl ris

2 ferskener

4 tørrede abrikoser

1 salatløg

1 håndfuld pistacienødder eller pinjekerner

 

Dressing:

1 spsk olie

2-3 tsk stærk karry

½ citron

salt og peber

*

 

KOG risene, og lad dem køle af.

VASK fersknerne, udsten dem, og skær dem i mundrette stykker.

HAK de tørrede abrikoser.

PIL løget, og hak det fint.

 

RØR en dressing af olie, karry og citronsaft.

Smag til med salt og peber

VEND dressingen i de kolde ris sammen med resten af ingredienserne.

Smag evt. til med mere karry, salt og peber.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?