Logo

Rissalat med ferskner og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rissalat med ferskner og nødder

 

Salaten er god alene med brød til, men også velegnet som tilbehør til fx stegt kylling, en svinekotelet eller schnitzel.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid. ca. 20 min. 2-4 personer

 

#

2 dl ris

2 ferskener

4 tørrede abrikoser

1 salatløg

1 håndfuld pistacienødder eller pinjekerner

 

Dressing:

1 spsk olie

2-3 tsk stærk karry

½ citron

salt og peber

*

 

KOG risene, og lad dem køle af.

VASK fersknerne, udsten dem, og skær dem i mundrette stykker.

HAK de tørrede abrikoser.

PIL løget, og hak det fint.

 

RØR en dressing af olie, karry og citronsaft.

Smag til med salt og peber

VEND dressingen i de kolde ris sammen med resten af ingredienserne.

Smag evt. til med mere karry, salt og peber.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Burrata med grillede fersknerHurtig og lækker ferskendessert med burrata eller mozzarella
• Fersken MelbaEn lækker, klassisk dessert, der blev udviklet som en hyldest til en af operakunstens...
• Burrata med grillede fersknerHurtig og lækker ferskendessert med burrata eller mozzarella
• Pærer Belle HeleneBelle betyder smuk og denne klassiske dessert er virkelig både smuk og lækker
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os