Logo

Burrata med grillede ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burrata med grillede ferskner

Hurtig og lækker ferskendessert med burrata eller mozzarella  

• 4 personer. Tilberedning: 10 min. Du skal bruge: en bageplade beklædt med alufolie, et serveringsfad

 

#

4 modne ferskner

3 spsk olie

1 spsk balsamico

salt og peber

1 håndfuld rucolasalat

400 g burrata eller mozzarella

*

Opvarm ovnens grill til højest mulige temperatur.

Skær fersknerne midt over, og fjern stenene.

Skær hver halve fersken i 2 skiver, og læg dem på bagepladen.

Grill dem i 2 min. på hver side.

Pisk olie sammen med balsamico, salt og peber.

 

Skær burrata eller mozzarella i skiver, eller riv den i mindre stykker.

Anret osten på fadet med de grillede ferskner.

Drys rucola ovenpå, og dryp dressingen over salaten.

Server straks.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her