
Hurtig og lækker ferskendessert med burrata eller mozzarella  
• 4 personer. Tilberedning: 10 min. Du skal bruge: en
bageplade beklædt med alufolie, et serveringsfad 
 
#
4 modne ferskner 
3 spsk olie 
1 spsk balsamico 
salt og peber 
1 håndfuld rucolasalat 
400 g burrata eller mozzarella 
*
Opvarm ovnens grill til højest mulige temperatur. 
Skær fersknerne midt over, og fjern stenene. 
Skær hver halve fersken i 2 skiver, og læg dem på
bagepladen. 
Grill dem i 2 min. på hver side. 
Pisk olie sammen med balsamico, salt og peber. 
 
Skær burrata eller mozzarella i skiver, eller riv den i
mindre stykker. 
Anret osten på fadet med de grillede ferskner. 
Drys rucola ovenpå, og dryp dressingen over salaten. 
Server straks. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin