
 
Salaten er god alene
med brød til, men også velegnet som tilbehør til fx stegt kylling, en
svinekotelet eller schnitzel. 
Arbejdstid: 20 min. Kogetid.
ca. 20 min. 2-4 personer 
 
#
2 dl ris 
2 ferskener 
4 tørrede abrikoser 
1 salatløg 
1 håndfuld
pistacienødder eller pinjekerner 
 
Dressing: 
1 spsk olie 
2-3 tsk stærk karry 
½ citron 
salt og peber 
*
 
KOG risene, og lad
dem køle af. 
VASK fersknerne,
udsten dem, og skær dem i mundrette stykker. 
HAK de tørrede
abrikoser. 
PIL løget, og hak
det fint. 
 
RØR en dressing af olie,
karry og citronsaft. 
Smag til med salt og
peber 
VEND dressingen i de
kolde ris sammen med resten af ingredienserne. 
Smag evt. til med
mere karry, salt og peber. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin