Logo

Budding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
65 g smør
65 g sukker
65 g hvedemel
¼ l. mælk
¼ vaniljestang
reven citronskal
8 æggeblommer
4 piskede æggehvider

Smørret smeltes, tilsættes sukker, hvedemel og citronsaft og afbages, tilsættes kogende mælk og samles med en ske over varmen, til dejen slipper gryden, afkøles let og røres med æggeblommer. Til sidst vendes de piskede æggehvider i, og dejen fyldes i smurt kiksestrøet form og bages i vandbad ved 185 º til dejen er souffleret.

Serves med kirsebærsauce.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her