Logo

Budding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
65 g smør
65 g sukker
65 g hvedemel
1/4 l. mælk
1/4 vaniljestang
reven citronskal
8 æggeblommer
4 piskede æggehvider

Smørret smeltes, tilsættes sukker, hvedemel og citronsaft og afbages, tilsættes kogende mælk og samles med en ske over varmen, til dejen slipper gryden, afkøles let og røres med æggeblommer. Til sidst vendes de piskede æggehvider i, og dejen fyldes i smurt kiksestrøet form og bages i vandbad ved 185 º til dejen er souffleret.

Serves med kirsebærsauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lune skovjordbær med mandel-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærkage med romHer er en supper lækker om nem kage med blåbær. Kagen er perfekt som let dessert til...
• Mirabel syltede med vadouvanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lune kirsebær 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os