Logo

Burrata med grillede ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Burrata med grillede ferskner

Hurtig og lækker ferskendessert med burrata eller mozzarella  

• 4 personer. Tilberedning: 10 min. Du skal bruge: en bageplade beklædt med alufolie, et serveringsfad

 

#

4 modne ferskner

3 spsk olie

1 spsk balsamico

salt og peber

1 håndfuld rucolasalat

400 g burrata eller mozzarella

*

Opvarm ovnens grill til højest mulige temperatur.

Skær fersknerne midt over, og fjern stenene.

Skær hver halve fersken i 2 skiver, og læg dem på bagepladen.

Grill dem i 2 min. på hver side.

Pisk olie sammen med balsamico, salt og peber.

 

Skær burrata eller mozzarella i skiver, eller riv den i mindre stykker.

Anret osten på fadet med de grillede ferskner.

Drys rucola ovenpå, og dryp dressingen over salaten.

Server straks.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fersken-sangria og bruschettaBrug sommerens smukke ferskner og nektariner i drinks og til mad
• Fersken MelbaEn lækker, klassisk dessert, der blev udviklet som en hyldest til en af operakunstens...
• Fersken-sangria og bruschettaBrug sommerens smukke ferskner og nektariner i drinks og til mad
• Æbletimbale med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os