Logo

Rosmarinstegte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 store kartofler
4 fed hvidløg
2 kviste rosmarin
lidt andefedt
salt og peber

Bag kartoflerne møre i ovnen ca 1 time ved 200ºC.
Tag dem ud, del dem på langs, giv hver kartoffel et snit i hver ende og tryk på skallen., så kartoffelkødet kan skubbes ud i et stykke.
Steg dem gyldne på begge sider i andefedt sammen med det knuste hvidløg og de afribbede rosmarinkviste.
Krydr med salt og peber undervejs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her