Logo

Maskeret blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort blomkål

Dressing:
1 dl cremefraiche 18%
2 spsk mayonaise
1 tsk dijonsennep
2 spsk hakket persille
1 spsk citronsaft
salt
peber
paprika

Pynt:
100 g asparges, ds
100 g grønærter
1 dl majs
2 tomater i skiver
masser af persille

Blomkålen skylles og noget af stokken skæres bort.
Tilføj et snit i stokken, før blomkålen koges mør ca. 12-15 min i letsaltet vand.
Rør dressingen sammen.
Lad blomkålen dryppe af, før den kommes på et fad og lad den blive lunken, før dressingen hældes over.
Pynt med asparges, majs, grønærter, tomatskiver og masser af hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her