Logo

Rugbrød, Kirstens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g gær
3 dl lunkent vand
2 spsk sirup
3 spsk olie
1 spsk salt
300 g groft rugmel
250-300 g hvedemel

Gæren røres ud i det lunkne vand. Sirup, olie, salt og til sidst de to slags hvedemel tilsættes (melet lidt efter lidt). Røres sammen med en ske. Dejen æltes blank på bordet. Formes straks til en tyk pølse, der lægges i en smurt form (2 liter) og hæver lunt tildækket i ca. 1 time.
Bages på nederste rille ved 200ºC i 40 min.
Afsvaler tildækket på en rist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødkål 2Serveres varm, lun eller kold til and, flæskesteg eller julefrokostbordet.
• Franskbrød, boller og flutesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med karry, grillet fennikel og frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PassionsfrugtfromageFromager er kendt som kolde luftige desserter. Blandt de mest populære er Limefromage og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!