Logo

Rugbrød, Kirstens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
3 dl lunkent vand
2 spsk sirup
3 spsk olie
1 spsk salt
300 g groft rugmel
250-300 g hvedemel

Gæren røres ud i det lunkne vand. Sirup, olie, salt og til sidst de to slags hvedemel tilsættes (melet lidt efter lidt). Røres sammen med en ske. Dejen æltes blank på bordet. Formes straks til en tyk pølse, der lægges i en smurt form (2 liter) og hæver lunt tildækket i ca. 1 time.
Bages på nederste rille ved 200ºC i 40 min.
Afsvaler tildækket på en rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her