Logo

Russisk sortbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
75 g gær
6 dl lunkent vand
1 spsk salt
1 spsk sukker
2 spsk kommen
2 tsk pulverkaffe
2 tsk løgpulver
1/2 spsk tørret fennikel
1/2 dl eddike
1/2 dl sirup
50 g smeltet margarine
450 g groft rugmel
250 g fuldkornshvedemel
450 g hvedemel

Glasur:
1 tsk Maizena
1 dl vand

Gæren udrøres i det lunkne vand.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 45 minutter.
Dejen slås ned og formes til 2 brød.
Efterhæver ca 1/2 time på plade
Bagetid ca 45 minutter ved 200°C.

Glasur:
Maizena og vand røres sammen og koges under konstant omrøring ca 1
minut.
Brødene pensles med blandingen og stilles i ovnen igen 2-3 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flækærter med skalotteløg / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat af courgetter og mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaserede rødbederEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrus-ananaskageEn nem kage. som meget nemt kan gå hen at blive hele familiens yndlingskage ...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os