Logo

Salat med jordskokker og andelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 gr andelever (kyllingelever kan også bruges)
1 spsk olie
25 g smør
300 g jordskokker
1 salathoved
200 g tørrede abrikoser udblødt i vand
4 tsk honning
4-6 spsk balsamicoeddike
100 g smør

Salaten skylles og slynges.
Jordskokkerne skrubbes eller skrælles og skæres i skiver.
Andeleveren befries for sener og steges rosa i smør og olie, krydres med salt og peber og tages af panden.
De udblødte abrikoser sauteres hurtigt på panden, og balsamico og honning tilsættes.
Lad saucen koge jævn og rør smør i til sidst.
Anret salat, jordskokker og lun andelever på tallerkener.
Fordel abrikoser og sauce over og server straks.
Server kuvertbrød til.

Tips: Salat, jordskokker, abrikoser og lever kan gøres klar i god tid.
Tilberedningen på panden tager kun ti minutter i alt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk løgsalat - insalata di cipolleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tagliolini med trøflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelsalat med cremet dressingKartoffelsalat er en klassiker i det gamle danske køkken. Hér på siden får du alle vores...
• HindbærkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!