Logo

Kartoffelmos 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg store kartofler
2 æg
sukker
salt
50 gram smør
2 dl mælk
1 dl fløde

 
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver og kog dem i ca. 20 minutter.
Derefter moses de i et fad.
Tilsæt smør, æg og mælk/fløde og pisk så det bliver til en blød og let grød. Tilsæt derefter sukker og salt efter smag.
Tips: Hvis kartoffelmosen laves dagen før, kan man fylde små forme med kartoffelmos og bage dem i ovnen på ca. 150ºC til de bliver gyldne.
Dette passer fremragende til fx. bøf

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her