1 liter portabello-svampe 
250 ml rå jordnødder 
1 lille  hot chili uden kerner 
120 ml frisk koriander 
250 ml røde og orange peberfrugter i tern 
4 forårsløg 
1 spsk frisk ingefær 
2 spsk olivenolie 
2 spsk sesamolie 
1 fed hvidløg 
250 ml frisk kokosnøddekød + alt vandet i den 
1 citron 
1 stilk citrongræs 
1 lime 
2-3 cm galanga-rod 
1 lille  håndfuld tang f. eks. Wakame 
Fjern stilken fra svampene og skær svampene i tern. 
Skær pebrene i tern, knus hvidløg og ingefær i hvidløgspresser, 
pres saften fra citronen og finhak koriander, chili og forårsløg.  
Bland koriander, ingefær, chili, hvidløg, olivenolie, sesamolie, og 
citronsaft i en skål.  
Hak jordnødderne groft og tilsæt dem og svampene til blandingen og bland grundigt. 
Lad de marinere i 24 timer. 
Sæt (wakame)tangen i blød i 2-24 timer og skyl.  
Juice citrongræsset, galangarod og limefrugt. 
Blend denne juice med kokosnøddekødet og nok kokosvand til at det bliver en sauce. 
Si salaten og læg den med en ske på store salatblade , evt. kinakål, toscana-kål eller romaine. 
Skær tangen til fine strimler og drys på toppen. 
Hæld sauce derover. 
Til slut kan lime- og citronskræl strimles fint og drysses over.