Logo

Salat med Karl Johan-svampe, violet ametysthat, valnødder og skovsyre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g faste små rørhatte
2 skalotteløg
50 g valnødder
1 krøllet salat fx frissée eller eisberger
1 lille bdt kørvel
1 lille bdt purløg
1 lille buketskovsyre
olie til stegning

Dressing:
2 dl Jomfruolie
1 dl Hvidvinseddike
salt
friskmalet peber

Svampene gøres i stand og skæres i fine skiver.
Skalotteløgene pilles, vaskes og hakkes. Krydderurterne og skovsyren skylles og finhakkes - gem nogle stilke til dekoration. Valnøddekærnerne blancheres og skylles i kold vand.
Salaten skylles og slynges fri for væde og plukkes/snittes.
Hvidvinseddiken piskes med olie, salt og peber.
Rist de finthakkede skalotteløg i lidt olie, tilsæt de skiveskårne rørhatte og rist til svampene er gyldne.
Hældes på sigte og blandes sammen med valnøddekærnerne og salaten i dressingen.
Anrettes i skål eller på tallerkner, dekoreres med krydderurtestilke og serveres med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her