Logo

Salat med kartoffel og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g Kartofler (Vælg en kogefast type og små kudde)
2 små tomater
1-2 stk Forårsløg
1 stk Rødløg
1/2 Mangofrugt (Vælg en frugt, der er moden, men fast i kødet)
50 g Fetaost

Dressing:
2 spsk Olie
2 spsk Kryddereddike
2 spsk Vand
Salt
Peber

Kartoflerne koges med skræl, skylles med koldt vand og pilles. Kog evt. kartoflerne dagen før.
Grøntsagerne skylles og snittes:
Tomaterne udskæres i tynde både, løgene skæres i ringe. Mangofrugten halveres uden om stenen. Skær den halve frugt ud i tern.

Kartoflerne skæres i skiver og blandes med de udskårne grønsager og fetaost.
Dressingen rørres, smages til med krydderier og fordeles over salaten.
Serveres med brød og evt. kød eller fisk.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salsa - Mexicansk aztekisk tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn salat med balsamicomandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SkvalderkålssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbersuppe med vaniljeisEn iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os