400 g  Kartofler (Vælg en kogefast type og små kudde)
2 små tomater
1-2 stk Forårsløg
1 stk Rødløg
½ Mangofrugt (Vælg en frugt, der er moden, men fast i kødet)
50 g  Fetaost
 
Dressing: 
2 spsk  Olie
2 spsk  Kryddereddike
2 spsk  Vand
 Salt
 Peber
Kartoflerne koges med skræl, skylles med koldt vand og pilles. Kog evt. kartoflerne dagen før. 
Grøntsagerne skylles og snittes:
Tomaterne udskæres i tynde både, løgene skæres i ringe. Mangofrugten halveres uden om stenen. Skær den halve frugt ud i tern.
Kartoflerne skæres i skiver og blandes med de udskårne grønsager og fetaost. 
Dressingen rørres, smages til med krydderier og fordeles over salaten. 
Serveres med brød og evt. kød eller fisk.