Logo

Sauce Peber 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l brun fond eller oksebouillon
3 spsk gule sennepskorn
3 spsk syltet grøn peber
6 dl hvidvin
8 dl piskefløde
5 stk rød peber
Maizena

De gule sennepskorn udblødes i vand (ca. ½ time) og afdryppes.
De syltede grønne peber koges med hvidvinen.
Brun fond tilsættes og koges til en kraftig god smag.
Piskefløde tilsættes, og det hele koges godt igennem og smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her