Logo

Sildesalat à la Livorno

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røgede spegesild fileteres og flås. Sildekødet skæres i terninger og blandes med lige dele æble og kogt kartoffel i terninger. Anrettes, lagt i form af en sild på fadet. Pyntes med det afskårne sildehoved og halen, eller anrettes i skål med grønne blade, overhældt med en marinade af olie og eddike tilsat hakket persille, kørvel og estragonblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her