Logo

Skinkesalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kogt skinke
150 g mayonnaise
50 g yoghurt
75 g rødløg
1 ½ dl kapers
100 g gulerod
1 bundt purløg

Skær gulerod i tern og blancher i 30 sek.
Skær skinken i mindre tern og kom dem i.
Hak purløg fint. Vrid kapers fri for væde og hak fint.
Vend alle ingredienser i mayonnaisen og yoghurtblandingen.
Smag til med salt og peber og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her