Logo

Skorpebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g rugbrødsrester
3 ½ dl mælk el. vand
25 g gær
¼ dl lunkent vand
250 g hvedemel
 
Brødrestrne skæres i småstykker og sættes i blød i væsken i 1 døgn.
Det udblødte hakkes gennem kødmaskinen, tilsæt saltet og den udrørte gær kommes i.
Når dejen er hævet, æltes melet i  og dejen bages i en form ved 220°C i 1 time.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her