Logo

Skysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. kalvesky (bouillonterning + vand)
4 skalotteløg
1 løg
2 gulerødder
1 dl rødvinseddike
3 dl rødvin
evt. Maizenamel
olivenolie
salt
hvid peber

Skalotteløg, løg og gulerødder snittes og sauteres i olie. Tilsæt lidt rødvinseddike og rødvin og lad dette reducere et kort øjeblik. Tilsæt kalveskyen og kog op. Saucen jævnes eventuelt med Maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Saucen smages til med salt og hvid peber og sigtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her