Logo

Smør - Italiensk pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Det er så lækkert, at det vil få dine tænder til at løbe i vand. Prøv det til grillet kylling, lam og lys fisk.


100 g letsaltet smør, blødt
2 spsk pesto
2 ustrøgne spsk hakket frisk basilikum
2 spsk fintrevet parmesan
1 fed hvidløg, knust
salt og friskkværnet peber
 
Bland smøret med resten af ingredienserne.
Kom det på et stykke plastfolie eller slip-let bagepapir form det til en rulle og pak det godt ind.
Sæt det på køl til det bliver fast eller skal bruges.
 
Hvad kan være bedre end denne velsmagende smør, der kan laves i forvejen og kan holde i op til 1 uge i køleskabet eller op til 2 måneder i fryseren.

De er gode skåret i skiver og serveret på enhver slags grillet kød eller grønsager, især majs og bagte kartofler. Så kom i gang og hiv smørret frem.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Piccalilly hjemmelavetPiccalilly er perfekt tilbehør til kolde kødretter, stegt fisk og retter med æg. Den er...
• Ciabatta med durumhvedeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris pilaffPilaf er en risret, eller tilbehør, der oprindeligt kommer fra Sydasien, Tyrkiet og...
• Marengsbunde med appelsin-rabarber chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os