Logo

Smørdampet julesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk julesalater (400 g)
15 g smør
1 stk groft revet gulerod (100 g)
1 stk hakket lille løg (50 g)
1 ½ dl hvidvin el. grønsagsbouillon
2 spsk hakket persille
 
Del julesalaten i halve og fjern rodstokken.
Smelt smørret i en sauterpande, tilsæt guleroden, løget og vinen.
Damp under låg ved svag varme i 5 minutter.
Fjern låget og kog endnu i 3 minutter, drys med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her