Logo

Sommersalat med mild pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 personer

8 bundt rucolasalat
3 håndfuld pinjekerner
Frisk parmesan i flager

Pesto
4 fed hvidløg
2 bdt frisk basilikum
Saften af 1 citron
1 dl pinjekerner
100 g frisk parmesanost
God olivenolie

Blend hvidløg med basilikumbladene, og tilsæt lidt olie. Kom pinjekernerne og osten i, og tilsæt olie, til konsistensen er som ønsket. Smag til med salt og peber, og juster smagen med citronsaft. Vask salaten, og rist pinjekernerne på en tør pande. Anret salaten på et fad, og dryp pesto over.
Drys med de ristede pinjekerner og parmesanflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her