Logo

Svensk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æg 
2 dl sukker 
100 g smeltet smør 
2 dl hvedemel 
1 tsk bagepulver 
4 æbler 
lidt kanel 
rasp til formen 
 
Æg og sukker røres sammen.
Smørret smeltes og afkøles.
Resten tilsættes.
Smør formen og drys med rasp.
Æblerne skæres i både, lægges på og kanel drysses over.
Kagen sættes i ovnen ved 170ºC i 40 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her