Logo

Sveske dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g svesker uden sten
citronsaft
100 g mandler
3 spsk hvedemel
4 æg
100 g sukker
 
Kom sveskerne i et smurt ovnfast fad og dryp dem med citronsaft.
Hak de 25g af mandlerne groft og drys dem på sveskerne.
Hak resten fint og bland dem med melet.
Pisk æggeblommerne godt med sukkeret.
Bland mandelmassen i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i.
Fordel mandelmassen og sveskerne i fadet.
Bag desserten ved 200ºC i en ½ time.
Server den, mens den endnu er lun med flødeskum til.
 
Tips: Ikke fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her