Logo

Sveske dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g svesker uden sten
citronsaft
100 g mandler
3 spsk hvedemel
4 æg
100 g sukker
 
Kom sveskerne i et smurt ovnfast fad og dryp dem med citronsaft.
Hak de 25g af mandlerne groft og drys dem på sveskerne.
Hak resten fint og bland dem med melet.
Pisk æggeblommerne godt med sukkeret.
Bland mandelmassen i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i.
Fordel mandelmassen og sveskerne i fadet.
Bag desserten ved 200ºC i en 1/2 time.
Server den, mens den endnu er lun med flødeskum til.
 
Tips: Ikke fryseegnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KokosnøddecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Babaco-kompotBabaco-kompot kan serveres med kokos eller ingefæris eller i surmælksprodukter til...
• Lun rabarbertærte med jordbær på mandelbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokospandekager 2En stak pandekager er til at blive lækkersulten af. Her er de tykke kærnemælkspandekager...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os