Logo

Sveske- og orangetrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
16-20 bløde svesker uden sten
1 appelsin
1 dl portvin
12-16 små makroner
1 ½-2 dl piskefløde
1-2 tsk sukker

Skær sveskerne i små stykker og kom dem i en skål. Vask appelsinen, riv skallen fint og gem den til senere. Pres saften og hæld den over sveskerne sammen med portvinen. Lad det trække mindst en times tid. Knus makronerne og kom dem i bunden af 4 portionsglas. Fordel svesker med væde i glassene. Pisk fløden stiv, smag den til med sukker og appelsinskal og læg den øverst i hvert glas.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her