Logo

Sveske- og orangetrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16-20 bløde svesker uden sten
1 appelsin
1 dl portvin
12-16 små makroner
1 ½-2 dl piskefløde
1-2 tsk sukker

Skær sveskerne i små stykker og kom dem i en skål. Vask appelsinen, riv skallen fint og gem den til senere. Pres saften og hæld den over sveskerne sammen med portvinen. Lad det trække mindst en times tid. Knus makronerne og kom dem i bunden af 4 portionsglas. Fordel svesker med væde i glassene. Pisk fløden stiv, smag den til med sukker og appelsinskal og læg den øverst i hvert glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her