Logo

Gulerodsis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g fintrevne gulerødder
1 tsk mynteblade
2 spsk honning
1/8 l. gulerodssaft
1 spsk tørmælkspulver
lidt salt
lidt vanilje
1/8 dl piskefløde
1 tsk reven citronskal
3 spsk fløde
1 spsk finthk. lyse rosiner
2 stiftpiskede æggehvider

Kog først gulerødderne sammen med myntebladene i lidt vand i ca. 5 min.
Hæld vandet fra og kom gulerødderne i en skål.
Rør 1 spsk honning i og blend derefter gulerodssaften, tørmælkspulver, salt, vanilje og piskefløde i.
Tilsæt den sidste spsk honning, citronskal og rosiner.
Lad massen køle af, og fold derefter æggehviderne forsigtigt i.
Frys isen. Rør i den 2-3 gange under indfrysningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her