Logo

Gulerodshalva

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g gulerødder
25 g rosiner
1 tsk ghee
2 dl vand
40 g rørsukker
1 dl piskefløde
25 g hakket nødder
½ tsk kardemomme
1 tsk fintrevet frisk ingefær

Gulerødderne skrælles, rives groft og kommes i en gryde.
Rosiner og ghee tilsættes, og gulerødderne svitses et par minutter. Bunden af gryden dækkes med vand og gulerødderne dampkoges i 20 minutter under låg.
Sukker og fløde tilsættes, og halvaen koger ved god varme, mens der røres af og til.
Når væsken er ved at være fordampet røres nødder og krydderier i. Halvaen gives et opkog og serveres varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her