Logo

Gulerodshalva

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g gulerødder
25 g rosiner
1 tsk ghee
2 dl vand
40 g rørsukker
1 dl piskefløde
25 g hakket nødder
½ tsk kardemomme
1 tsk fintrevet frisk ingefær

Gulerødderne skrælles, rives groft og kommes i en gryde.
Rosiner og ghee tilsættes, og gulerødderne svitses et par minutter. Bunden af gryden dækkes med vand og gulerødderne dampkoges i 20 minutter under låg.
Sukker og fløde tilsættes, og halvaen koger ved god varme, mens der røres af og til.
Når væsken er ved at være fordampet røres nødder og krydderier i. Halvaen gives et opkog og serveres varm.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hasselnøddetærte med Canache-cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tunfiskemousse med grøntEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hård nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnøddetærte med Canache-cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!