Logo

Gulerodsis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g fintrevne gulerødder
1 tsk mynteblade
2 spsk honning
1/8 l. gulerodssaft
1 spsk tørmælkspulver
lidt salt
lidt vanilje
1/8 dl piskefløde
1 tsk reven citronskal
3 spsk fløde
1 spsk finthk. lyse rosiner
2 stiftpiskede æggehvider

Kog først gulerødderne sammen med myntebladene i lidt vand i ca. 5 min.
Hæld vandet fra og kom gulerødderne i en skål.
Rør 1 spsk honning i og blend derefter gulerodssaften, tørmælkspulver, salt, vanilje og piskefløde i.
Tilsæt den sidste spsk honning, citronskal og rosiner.
Lad massen køle af, og fold derefter æggehviderne forsigtigt i.
Frys isen. Rør i den 2-3 gange under indfrysningen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokoladeTiramisuens lækre, bløde konsistens har vi bevaret i denne nyfortolkning af den klassiske,...
• Friskostparfait med mynte- og sirupsmarinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sabayonne med madeira og frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokoladeTiramisuens lækre, bløde konsistens har vi bevaret i denne nyfortolkning af den klassiske,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os