Logo

Gulerodskage / Bradepandekage - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en lækker kage der kan laves i bradepande. Kagen er med lavt fedtprocent og er blandt andet lavet på minimælk og gulerødder. Perfekt til fødselsdagen eller til eftermiddagskaffen.


3 æg  
200 g rørsukker eller sødemiddel svarende hertil  
1 tsk vaniljesukker  
200 g hvedemel  
2 tsk bagepulver  
1 tsk kanel  
1 tsk kardemomme  
2-3 gulerødder  
1/2-1 dl minimælk 

*
 
Gulerødderne skrælles og rives.
Æggene piskes luftige med sukker (sødemiddel) og vaniljesukker.
Hvedemel, bagepulver og krydderier vendes i sammen med gulerødderne.
Tilsæt mælk til dejen, indtil den er tilpas flydende.
Dejen fyldes i en springform ca. 20 cm i diameter og bages i 30-40
minutter ved 175°C.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kræmmerhuse med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananmix med jordbærsauceBananmix det vil sige banan, toghurt, vaniljesukker og kanel frosset til en slags is...
• MangoisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kræmmerhuse med flødeskum og hjemmelavet syltetøjDenne gammeldags sommer-dessert kan fyldes med hjemmelavet syltetøj eller sæsonens friske...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os