Logo

Gulerodsdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 ½ dl fløde
1 lille bæger cremefraiche
250 g makroner
4-6 fintrevne gulerødder
4 ½ tsk vaniljesukker
 
Pisk fløden godt stiv.
Bland cremefraiche og vaniljesukker i fløden med let hånd.
Knus makronerne og fordel halvdelen i et fad.
Hæld flødeblandingen ovenpå og derefter resten af makronerne. Fordel derefter de fintrevne gulerødder på desserten.
Klar til brug, men bliver absolut ikke dårligere af at stå i køleskab natten over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarberparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fløderand med æg / CremerandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødvinsmarinerede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
35707-02-2010 17:10:14 Rikke
Jeg har prøvet denne dessert, tilsat knust Dajm chokolade. Det bliver den bestemt ikke dårligere af.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!