Logo

Svensk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 æg 
2 dl sukker 
100 g smeltet smør 
2 dl hvedemel 
1 tsk bagepulver 
4 æbler 
lidt kanel 
rasp til formen 
 
Æg og sukker røres sammen.
Smørret smeltes og afkøles.
Resten tilsættes.
Smør formen og drys med rasp.
Æblerne skæres i både, lægges på og kanel drysses over.
Kagen sættes i ovnen ved 170ºC i 40 minutter
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Makrel fra Middelhavet + OsteklemmerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondepige med slør og brombærÆblerne er kogt med brombær og vanilje og er en variation af den klassiske "bondepige med...
• Mosters abrikosdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Makrel fra Middelhavet + OsteklemmerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!