Logo

Svensk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 æg 
2 dl sukker 
100 g smeltet smør 
2 dl hvedemel 
1 tsk bagepulver 
4 æbler 
lidt kanel 
rasp til formen 
 
Æg og sukker røres sammen.
Smørret smeltes og afkøles.
Resten tilsættes.
Smør formen og drys med rasp.
Æblerne skæres i både, lægges på og kanel drysses over.
Kagen sættes i ovnen ved 170ºC i 40 minutter
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?