Logo

Kakaosorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g kakao
500 g sukker
1 l. vand
1 vaniljestang
1 dl mørk rom

Vanillestangen flækkes på langs og koges i en gryde sammen med vand, sukker og kakao i 2-3 min under omrøring. Afkøl lagen og sæt den i køleskabet i nogle timer. Tilsæt rom og lad massen fryse i ismaskine.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her