Logo

Kakisorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kog en sukkerlage på 1 1/2 dl vand og 150 g sukker.
Purer kødet fra 3 kakifrugter og bland det i den lune lage.
Smag til med citronsaft.
Pisk to æggehvider, bland dem i kakimassen og kør sorbeten på en sorbetiere.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Figner i portvin En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Riskage med abrikos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat - Ensalada de frutaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner i portvin En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os