Logo

Kakisorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kog en sukkerlage på 1 1/2 dl vand og 150 g sukker.
Purer kødet fra 3 kakifrugter og bland det i den lune lage.
Smag til med citronsaft.
Pisk to æggehvider, bland dem i kakimassen og kør sorbeten på en sorbetiere.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med blommer og appelsinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cookie-sandwich med isDe skønne cookies kan selvfølgelig nydes som de er, men er helt uimodståelige serveret som...
• Pæresorbet, NinasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med appelsincreme 2Pandekager med appelsincreme er bedre end Rådhuspandekager og nemme. Sprøde pandekager...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os