Logo

Kakaosorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g kakao
500 g sukker
1 l. vand
1 vaniljestang
1 dl mørk rom

Vanillestangen flækkes på langs og koges i en gryde sammen med vand, sukker og kakao i 2-3 min under omrøring. Afkøl lagen og sæt den i køleskabet i nogle timer. Tilsæt rom og lad massen fryse i ismaskine.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærte med abrikos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand med flødeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os