Logo

Kakaosorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g kakao
500 g sukker
1 l. vand
1 vaniljestang
1 dl mørk rom

Vanillestangen flækkes på langs og koges i en gryde sammen med vand, sukker og kakao i 2-3 min under omrøring. Afkøl lagen og sæt den i køleskabet i nogle timer. Tilsæt rom og lad massen fryse i ismaskine.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her