Logo

Kakaosnitter, Bettinas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv disse kakaosnitter med hindbær som let dessert, eller til kaffen når det skal være specielt.

 

 

160  g margarine
140  g sukker
250  g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
5 æggeblommer
Hindbærmarmelade

Remonce:
5 stiftpiskede æggehvider
250 g sukker
4 spsk kakao
150 g kokosmel
 
Margarine, sukker, hvedemel, bagepulver og æggeblommer blandes godt og æltes til en fast masse.
Lægges i godt smurt bradepande og trykkes jævnt ud til en ikke alt for tyk bund.
Et lag hindbærmarmelade smøres over det hele.
De stiftpiskede æggehvider, hvori der er "vendt" sukker, kakao og kokosmel - smøres ovenpå marmeladen.
Bages ved 200°C i 5 min, dernæst skrues ned til 185°C. og der bages videre i ca 25 min.
Når kagen er afkølet, skæres den i passende stykker (efter egen smag)
"snitterne" er meget velegnet til frysning.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tekage, BentesSelvom der kagen hedder en tekage er der ikke te i kagen, men måske hedder den sådan fordi...
• Hvide nougatæg med jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm mannagrynsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tekage, BentesSelvom der kagen hedder en tekage er der ikke te i kagen, men måske hedder den sådan fordi...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!