Logo

Sommerstuvning til skinke eller hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 blomkålshoved i små buketter
300 g kartofler
200 g ærter eller bønner
3 dl vand
lidt salt
1 bouillonterning
1 dl kaffefløde
1 ½ spsk hvedemel
salt
peber
2 spsk smør
klippet dild
2 tomater til pynt

Blomkålen lægges i vand som små buketter og koger møre med små nye kartofler, ærter eller bønner og i vandet tilsættes bouillonterningen. Koger til alt er knapt mørt. Melet piskes ud i fløden, hældes i og koger med smør, salt og peber. Smages til og serveres pyntet med klippet dild og udenom tomatbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her