Logo

Souffle aux pommes du terre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g kartofler
50 g smør
½ dl piskefløde
mælk
2-3 æg
salt, peber, muskatblomme
  
Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker.
Kog dem møre og damp dem bagefter.
Mos kartoflerne, rør smør, piskefløde og mælk i.
Æggeblommerne piskes i ét ad gangen.
Pisk det hele godt igennem og smag til med salt, peber og muskatblomme.
Æggehviderne piskes stive og vendes i kartoffelmosen.
Hæld den i smurte portionsforme.
Bages midt i ovnen ved 225ºC i ca. 25 min.
 
Tips: Går fint til Negley Farsons Wild Pheasant.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her