Logo

Speltbrød med honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g Lima speltkerner (eller hvedekerner)
½ pakke gær
2 spsk Maldon sea salt
2 spsk honning
1 liter vand
3 dl kærnemælk
400 g Lima speltmel
800 g hvedemel
Æg og Maldon sea salt på toppen
 
Udblød speltkernerne i koldt vand natten over i køleskab, eller kog dem i
ca. ½ time, til de er møre.
Udblød gær, salt og honning i lidt lunkent vand.
Tilsæt resten af vandet og mælken.
Rør de øvrige ingredienser i, og ælt godt.
Lad dejen hæve i køleskabet i 12-24 timer.
Form til flûtes i bagepladens længde.
Pensl med sammenpisket æg, rids med en kniv, og drys med salt.
Bag i 10 minutter ved 250ºC og herefter i 20 minutter ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her