Logo

Spidskålsalat med rødløg og ræddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ - ½ spidskål
2 tomater
1 grøn peberfrugt
¼ japanræddike
1 lille rødløg
1 lille bdt persille
Olie-/kryddereddikemarinade

Spidskålens yderblade fjernes, og den skæres igennem på langs.
Skæres i strimler på tværs.
Tomater, peber og japanræddike vaskes og tørres, rødløget pilles, og persillen skylles.
Tomaterne skæres i både.
Kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten fjernes, og frugten skæres i strimler.
Rødløget skæres i skiver, og japanræddiken skæres ud i tynde skiver.
Det hele blandes i en salatskål.
Marinaden piskes sammen og hældes over salaten.
Persillen hakkes og strøs over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her