Logo

Spidskålssalat til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg spidskål
1 grapefrugt
2 stilke bladselleri
250 g blå vindruer
1 dl valnødder
1 banan
½ dl piskefløde

Skyl spidskålen og skær den i tynde strimler.
Skræl grapefrugten og del den i små stykker, fjern evt. skindet.
Skær blegselleristilkene i mindre stykker.
Skyl druerne, halver dem og fjern kernerne.
Skær bananen i skiver.
Bland forsigtigt alle delene i en skål, drys med valnødder og hæld fløden over.
Fløden kan evt. erstattes af æblemost eller hvidvin.
Serveres til dyreryg, kanin eller grønsagsterrine.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her