Logo

Salat med munster ravioli og sauce roquefort

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salade de raviolles de munster et sa creme au roquefort - 4-6 personer

400 gr Munster (Alsace ost)
2 æg
100 gr revet roquefort
100 gr frisk flødeost
50 gr bredbladet persille salat
300 gr frisk pasta dej
Salt og peber

Sauce:
¼ l piskefløde
4 spsk valnøddeolie
1 lille bdt purløg

Salat og dressing:
2 spsk rødvinseddike
1 lille bundt feld salat
1 lille hoved frisse salat
Salt og peber

Munsterosten, rødkitteosten - en meget kraftig alsacisk ost, æg og den friske ost røres sammen og smages til med salt og peber. Ostemassen rulles ind i film og pocheres i ca 15 min. Persille bladene friteres i olie.
Raviolidejen rulles ud, stikkes ud med fx. en lille kop, den pocherede ostemasse skæres i skiver. På hver skive lægges to friterede persilleblade. De lægges på dejen, som pensles med æg og foldes omkring osten og pressen sammen i kanten. lalt 16 stk Raviolien koges 'al dente', ca. 2 min.
Salaterne renses og skylles, stilles i koldt vand i en halv time.

Saucen:
Piskefløden koges op og tilsættes roquefort, smages til med salt og peber og snittet purløg.

Dressing: Røres sammen.

Anretning:
Salaten anrette s midt på tallerkenen vendt i dressing og raviolien lægges uden om med
saucen rundt om. Pyntes med persilleblade.

TIPS: I stedet for Roquefort kan man bruge blåskimmelost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her