Logo

Spinat i kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

300 g babyspinat
2 dl kokosmælk
2-3 spsk cashewnødder
1 løg
1 tsk karry
olivenolie
salt og peber

Skær løget i ringe og svits det i lidt olie med karry. Hæld kokosmælk over og lad simrer 2-3 minutter. Smag til med salt og vend spinaten i. Tag gryden fra varmen og server straks med et drys cashewnødder og lunt naanbrød.

Denne indiske spinat smager virkelig godt til stegt torsk eller anden hvid fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her