Logo

Spinatboller - Gnocchi Verdi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 spsk smør
500 g hakket frossen spinat
300 g ricotta
2 æg, letpiskede
12 spsk hvedemel
100 g friskreven parmesan
muskat
 
I en tykbundet gryde varmes smørret og den optøede spinaten vendes i smørret.
Spinat damper nu fri for væde.
Ricottaosten hældes i og retten snurre i 3 - 4 min.
Indholdet af gryden hældes over i et stort fad og de letpiskede æg tilsættes sammen med hvedemel, 75 g parmesan, salt, peber og muskat.
Det hele stilles i køleskabet i en times tid indtil gnocci-dejen er fast og nem at håndtere.
I en stor gryde koges letsaltet vand op og holdes kogende.
Hænderne gnides med lidt hvedemel og der rulles boller af det der svarer til 1 spiseske, disse boller koges forsigtigt i vandet i 5-8 min., indtil de hæver
ganske let.
Bollerne tages op af det kogende vand med en hulske.
I et smurt ovnfastfad fordeles bollerne, de dryppes med lidt smeltet smør og de bages i ovnen i ca. 5 min, resten af osten drysses over og de "steges" i ovnen indtil osten er smeltet.
Gnocchi skal serveres så varme som muligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her