250 g færdig butterdej 
1 pk. frosset spinat 
2 skalotteløg 
olivenolie 
50 g valnøddekerner 
3 småæg 
1 dl fløde 
1 ½ dl syrnet fløde, 9% 
Rul butterdejen ud efter anvisningen på pakken og læg den i en tærteform - dejen skal hænge lidt ud over kanten. 
Prik bunden med en gaffel og forbag den i 10 minutter ved 200°. 
Pil og hak løgene. Svits dem i olie og tilsæt spinaten. 
Lad den tø helt op ved svag varme. Rør i den af og til. 
Hak valnødderne groft og vend dem i blandingen. 
Smag til med salt og peber. 
Skru op for varmen, så noget af væden fordamper. 
Kom blandingen i den forbagte bund. 
Pisk æg, fløde og syrnet fløde sammen og hæld det over. 
Løft lidt i massen med en gaffel. 
Bag tærten færdig i 20-30 minutter til æggemassen er helt stiv