Logo

Spinatsalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g frisk spinat
100 g cherrytomater
1 lille rødløg

Dressing:
1 spsk olie
1 spsk citronsaft
evt. 1 presset hvidløg
salt
peber

Skyl og tør spinaten grundigt.
Snit den i brede strimler.
Skyl og skær tomaterne i kvarte. Pil og hak rødløget.
Bland ingredienserne til dressingen godt sammen.
Bland spinat, løg og tomater og hæld dressingen over lige inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her