Logo

Spinatsalat med appelsiner og fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinatsalat med appelsiner og fennikel

Fenniklens lakridsagtige smag passer godt til spinat. Server fx denne friske salat med grillet kyllingefilet.


1 fennikel, halveret og skåret i tynde både på langs (ca. 150 g)
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
2 appelsiner (ca. 300 g)
300 g frisk spinat i strimler
25 g hasselnøddeflager


Kog fennikelbådene i vand tilsat citronsaft og salt i 2 min.

Tag bådene op, afkøl dem i koldt vand og lad dem dryppe af i en si.
Skræl appelsinerne med en bred kniv, fx en brødkniv, så der ikke er nogen hvid hinde tilbage.

Skær appelsinfileter af appelsinerne med en lille skarp kniv, så de bliver skåret fri af hinderne.

Pres saften ud af appelsinhinderne, så der bliver 2 spsk appelsinsaft.

Skær evt. appelsinfileterne i mindre stykker.
Vend spinat, fennikel og appelsinfileter sammen.

Hæld appelsinsaften over og pynt med hasselnøddeflagerne.

Grønsager pr. person: 200 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her