Logo

Spinatsalat med asparges og bagte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ bdt grønne asparges
8 cocktailtomater
100 g spinat
100 g rucola
1 bdt basilikum
100 g feta

Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 spsk mørk farin.
salt

Ryst ingredienserne til dressingen i et syltetøjsglas.
Lad den stå og trække, men ryst den af og til, så farinen bliver helt
opløst.
Rengør aspargesene og skær dem i mundrette stykker, gerne diagonalt.
Blancher aspargesene i letsaltet vand i 3-4 minutter.
Kom dem derefter i iskoldt vand.
Skær tomaterne i halve og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Drys med salt og kværnet peber.
Skær fetaen i mundrette stykker og læg dem sammen med tomaterne på
bagepladen.
Bag det i ovnen ved 200ºC i 10 minutter.
Pluk store blade af den rengjorte spinat i mindre stykker og bland med
rucola, hele blade basilikum og aspargesstykker.
Anret salaten på et fad og stik tomaterne og feta ind hist og her.
Dryp salaten med dressingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her