Logo

Spinatsalat med brødcoutoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g frisk spinat
125 g champignoner
1 bundt radiser
balsamicoeddike

Brødcroutoner:
4 skiver lyst toastbrød
50 g smør

Skyl spinaten grundigt og dyp den tør i et klæde.
Rens champignoner og radiser og skær dem i skiver.
Fjern skorpen fra brødet og skær det i terninger.
Smelt smørret på en pande og rist brødterningerne,til de er gyldne og
sprøde.
Lad dem afkøle.
Bland spinat, champignoner og radiser og hæld lidt balsamicoeddike over.
Fordel til sidst brødcroutonerne over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her